Skip to content

Priser på portrætfotografering 2019

Hvad du ser her, er DIN pris.

JULETILBUD med priser på portrætfotografering til uhørt pris.

Lige nu får du MINDST 15 billeder med fra dit photoshoot. Dertil får du dem i to forskellige størrelser! – A4 og 13x18cm. Vælg den ønskede fotopakke og book tid med det samme – og få den perfekte julegave til én eller flere du holder af.

tilbud på portrætfotografering

Portrætfotografering er en balance mellem kunst og teknik – tilsat en smule humor.

En af de fantastiske ting jeg hører gentagne gange fra mine kunder er, hvor afslappede de har følt sig under foto-processen, og det til trods for de ved start følte sig usikre foran kameraet.

Når du besøger mig i mit fotostudie til fotografering er det vigtigt for mig, at skabe en afslappet atmosfære og en god stemning. Så får vi de bedste billeder af dig.

En fotosession starter med lidt uformel snak over en kop kaffe. Der er tid til den enkelte og du skal regne med at en session varer omkring 90 minutter. Det hele handler om at vi sammen får lavet de allerbedste portrætter af dig. Herunder finder du danmarks nok billigste fotograf priser, så hvad venter du på. Find din fotopakke og bestil tid allerede i dag.

No Cure – No Pay: Tilfredshed eller 0-,

Når dine billeder er klar, får du tilsendt en mail med link til din egen private side, hvor du kan se og hente dine portrætter. Her finder du alle dine billeder – både i farver og sort/hvid.

Når du er valgt dine fotografier ligger de i din indkøbskurv og 1,2,3, så har du dine portrætbilleder. Er du ikke tilfreds med dine billeder, er din pris 0,-
Det hedder “No cure, no pay” – Jeg kalder det kundetilfredshed!

Fotopakker og Priser for fotografering

Portrætfotografering 1:1

Hvem er du? Lad det skinne igennem i et personligt portræt, hvor du og din personlighed skinner igennem.

Hvad enten du bruger portrættet til en ny jobansøgning, de sociale medier, som en gave til en, du holder af eller noget helt fjerde, er helt op til dig, men portrættet taler sit helt tydelige sprog. Det fortæller en historie om dig.

Jeg lægger vægt på at skabe en god og rolig atmosfære før, under og efter fotograferingen. De bedste portrætter skabes når dit sande jeg får lov til at træde frem.

Pris på portrætfotografering 675 kr.

Fotoshoot af Par

Fotograf priser på parfotograferingRomeo og Julie, Anja og Viktor, Lady og Vagabonden, dig og din elskede… Romancer som er værd at forevige med et skønt portræt.

Uanset om I har været sammen længe eller om I er ”helt nye”, så er jeres kærlighed smuk, og noget som skal vises frem.

Pris på parportræt – 795 kr.

Familieportræt
(max 3 pers + evt. kæledyr.)

Et portræt er som at fryse tiden et øjeblik. Det er her, hvor alt det vigtigste i din verden samles for en stund. Det er også her, hvor din familie lader sine unikke træk og personligheder træde frem.

Med et familieportræt giver du dig selv eller nogen, du holder af en værdifuld gave som er med til at skabe fortællingen om dig og din familie.

På grund af studiets størrelse bliver portrætterne bedst, hvis antallet af personer begrænses til tre foran kameraet.

Pris på familieportræt – 1295 kr.

Fotografering af kæledyr

Mere end blot et kæledyr. Det er din bedste ven og tro følgesvend – og selvfølgelig helt unik og fantastisk. Det siger sig selv.
Med et kæledyrsportræt vil jeg fange dit kæledyrs natur og personlighed i en rolig atmosfære, hvor der er ro og plads; det får vi de bedste portrætter ud af.

Vi tager os god tid og bevæbner os med godbidder, så din bedste ven tager sig allerbedst ud.

Når man arbejder med fotografering af kæledyr, er det altid på dyrets præmisser. Det skal være sjovt, roligt og afslappet både for mig og din allerbedste ven. Jeg forbeholder mig derfor retten til at stoppe fotosessionen, hvis jeg kan mærke på den og jeg, at det ikke vil kunne lade sig gøre. Det betaler du ikke for. Du kan med fordel læse “Inden du skal fotograferes” når du bestilt tid til fotografering af dit kæledyr.

Det er vigtigt for mig at skabe en afslappet atmosfære. Det gælder også når du skal have fotograferet din bedste, pelsede ven. Det er VIGTIGT at understrege, at dit kæledyr skal være rolig og balanceret af sind. Jeg vil gerne lære dit dyr at kende og den skal kende mig. Sammen skal vi gerne skabe en kemi, så der kan tages nogle gode billeder.

Pris på kæledyrsfotografering – 675 kr.

ErhvervsPortræt – medarbejderportræt mm.

Stærk, succesfuld og stolt af dit erhverv – det er dig. En stor del af vores personlige fortælling er det, vi ernærer os ved. Vis det med dit personlige erhvervsportræt, hvor din faglighed, professionalisme og ambition bliver fanget af kameraet.

Portrættet lader dig træde ud fra mængden og helt ind i rampelyset. Her kan du vise, hvem du er, og du kan vise din faglige identitet.

Priser på erhvervsfoto fra 675 kr.

Erhvervsfoto – Produktfoto

Et billede siger mere end tusind ord – også når du skal markedsføre dine produkter. Med et originalt og professionelt produktfoto har du mulighed for at fremhæve alle de bedste kvaliteter ved dit produkt.

Med produktfoto får du nye, kreative og opfindsomme billeder til brug til f.eks. din hjemmeside eller de sociale medier. Dit produkt fortjener nemlig en plads i solen!

Ring efter pris (Klik)

Dette får du efter en dag i fotostudiet:

Gælder IKKE produktfoto.

Udover en fantastisk oplevelse foran kameraet, får du også følgende:

    • Mindst 15 forskellige portrætter i 2 størrelser: 21×30cm (A4) og 13x18cm i højeste kvalitet (300dpi)
    • En personlig side tildelt dine billeder, hvor KUN du har adgang. Her kan du se og hente billederne ned til print.
    • No cure – No pay. Du betaler KUN hvis du er tilfreds med dine billeder.
    • Nem betaling via mobilePay.

Klik & Book din tid!

Det med småt

– ALLE billeder sælges KUN som digitale filer – i højeste opløsning, selvfølgelig.

– Jeg tager ikke ansvar for garanti ved print hos andre leverandører.

– Det kan ikke garanteres, hvordan printet fremstår, hvor end du får dem fremkaldt. Alle filer leveres i 300dpi.

 – Billederne bliver behandlet i Photoshop og gives et kreativt udtryk, men du kan selvfølgelig stadig genkende dig selv.